Over onszelf.

Onze passie is om mensen te helpen om weer verbinding te maken met elkaar. Allebei hebben we veel ervaring in zowel de christelijke hulpverlening als de reguliere hulpverlening. 

We hebben vier volwassen kinderen en zes kleinkinderen. 

Bram

Bram heeft naast een opleiding HBO-theologie een opleiding voor management in de non-profit sector gedaan. Hij heeft ruime ervaring in Pastoraat, Hulpverlening en het aansturen van verschillende Welzijnsorganisaties. Hij is iemand bij wie mensen zich snel op hun gemak voelen. Door te relativeren weet hij ´lucht´ in gesprekken te brengen, waardoor het gemakkelijker wordt om in de spiegel te kijken.

Aletta

Aletta werkt als Relatie- en gezinstherapeut bij Synaeda te Dokkum. Ook begeleidt zij groepen en geeft individuele therapie. Zij heeft jarenlange ervaring in diverse takken van hulpverlening en is aangesloten bij de NVPA en NVRG. In haar vorige werkkring werkte zij veel met mensen met Lichamelijk Onverklaarde Klachten. Als hulpverlener is zij analytisch en zorgvuldig. Zij heeft oog voor de geschiedenis en de omgeving van een persoon.